[ Flow ]
[ Flow ]

Agile Team Flow Simulation

This is how Flow feels in teamwork

Flow hoort bij Lean-Agile werken. En Lean-Agile werken heeft als belangrijkste doel om mensen en teams behendig te laten acteren waardoor ze wendbaar worden. Die flexibiliteit is nodig als antwoord op een omgeving die continu verandert, die onvoorspelbaar is.

Wat is Flow?
Flow is een toestand waarin je rustig en ontspannen het werk doet waar je goed in bent. Waarin je bijvoorbeeld geen onnodige tijdsdruk voelt door te veel ingepland werk, of waarin je vertraagt omdat je op collega’s moet wachten. Ruimte en rust zijn inherent aan Flow.

Dat klínkt heel ideaal.
En dat is het ook.

Het ontstaat alleen niet zomaar, je moet er als team wel wat voor doen. Dit proces van structureren en van visualiseren om inzichten te verkrijgen, van beslissingen nemen en herindelen is leren op basis van Agile Leiderschap. De workshop biedt handvatten om dit Agile leren eigen te maken.

Is dat wat jouw team nodig heeft?
Dan kan je in deze 1-daagse training Team Flow Simulatie ervaren hoe die Agile Coaching in z’n werk gaat en wat het effect is. Wellicht is deze training de start van een verandering.

Door wie?
Arno Korpershoek, een ervaren Agile Flow Coach en founder van Co-chi. Hij begeleidde al vele teams naar meer efficiëntie - met minder werk!

Voor wie?
Interessant voor bedrijven uit allerlei branches die behoefte hebben hun werkprocessen efficiënter in te richten.

Verzeker je van een plek, schrijf je in.

De workshop is uniek in Nederland en maakt gebruikt van de Okaloa Flowlab simulaties. Okaloa is één van de Co-chi partners. Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname.

Als in-huis workshop wordt de Agile Team Flow Simulatie gebruikt om nieuwe teams op te starten.       

Datum Vrijdag 20 april
Tijd 9:00 – 17:00
Locatie WTC Business Center
Beursplein 37, Rotterdam
Prijs € 750,-  ex btw p.p.    

Aanmelden