[ Flow ]

After an agile simulation with Arno, my team started delivering 30% more and had more fun.
IT Integrator financial sector

Arno’s Kanban simulation makes the advantage of introducing a WIP limit so obvious that everyone can understand. And when afterwards you dive deeper into the way the company works, Kanban’s graphic presentation will make it clear very quickly that we have room for further improvement! In short, a very successful workshop.
Tom De Ruysser, PO MKB Brandstof

Workshops overzicht

Ik geef startende agile afdelingen helderheid in het bouwen van een eigen agile omgeving. Verder ondersteun ik ontspoorde of niet succesvolle agile initiatieven. KPI's en Excel-spreadsheets zijn niet voldoende om een juist inzicht in de voortgang en status van (agile) verander trajecten te krijgen.

Agile simulaties stellen uw teams, programma's en portfolio's in staat om te experimenteren, om zo agiliteit in de eigen omgeving beter te begrijpen. Ze experimenteren met het eigen team-proces én in samenwerking met andere teams.

Agile-Sensing is een specifieke toepassing gericht op agile werken. Het verbindt alle afdelingen en competenties met elkaar. Het creëert een continue, en op agile-waarde gebaseerde feedbackloop. U creëert een op uw eigen omgeving geoptimaliseerde, agile omgeving.

Sensing-Change onderbouwt kwantitatieve rapportages met een multi-perspectief feedback-loop.  De feedback-loop onderbouwt de klassieke koude harde feiten met onderliggende narratieven. Het is een eenvoudige manier om zwakke signalen te duiden. De narratieven geven woorden aan de koude feiten, het maakt ze ‘uitgesproken’. 

Sensing Change Agile Sensing App Agile Sensing Dashboard
ING bank
Rabobank
Deutsche Bank
[Accenture]