[ Flow ]
[ Flow ]

Agile Flow in cross-team samenwerking

Laat teams in vloeiende samenwerking waarde creëren

Vaak wordt werk door meerdere teams uitgevoerd. Door de aard van de teams en de werkzaamheden die zij uitvoeren, is tijdig gezamelijk opleveren een hele uitdaging. 

De workshop laat door realistische simulaties (gelijk een vliegsimulator) deelnemers simpele maar effectieve Kanban- en Flowtechnieken ervaren. Deelnemers beseffen dat het vrij eenvoudig is werk over meerdere teams te laten samenvloeien naar waardevolle resultaten. 

HIerbij past het beeld van de Japanse bloesemtuin. In de Emperial Gardens in Japan mogen een maximaal aantal mensen tegelijk binnen zijn, zo veel als het aantal tokens dat beschikbaar is. Als iemand de tuin verlaat geeft hij zijn token aan een ander die naar binnen mag. Zo blijft de ruimte en rust bewaard. Dezelfde methode kun je ook gebruiken in een omgeving waar meerdere teams samenwerken.

Alhoewel de resultaten voor alle mogelijke omgevingen waardevol is, is de workshop zeker voor organisaties die SAFe toepassen waardevol. Zij gaan weg met het inzicht op welke manieren zij verschillende teams en of Kanban systemen kunnen laten samenwerken. 

Datum Vrijdag 16 mei
Tijd 9:00 – 17:00
Locatie WTC Rotterdam
Prijs € 750 (excl. btw)

Aanmelden